Kokouskämppä

kokousta kosken kohinassa!

Tämä Kiiminkijokitörmällä sijaitseva inspiroiva Koskikipparin pihapiiri  muuntautuu niin pieniin kuin suurempiinkin tilaisuuksiin. Kokouskämppä on hiljainen ja sieltä löytyy kaikki nykyaikaiset kokousvälineet. Tila toimii upeasti myös illanviettotilana yhdessä Koskikipparin saunan kanssa. Ilmainen pysäköinti kokoustilan piha-alueella.


Talvikaudella suosittelemme Kämppää maksimissaan 20 hengen kokouksiin ja illanviettoihin. Keväällä, kesällä ja syksyllä Koskikippari toimii mukavasti isommillekin porukoille, kun ulkotiloja voidaan paremmin hyödyntää.


Käytettävissä:
 Ympäri vuoden

Hinta: Kokouskämpän tilavuokra
alk. 250,00 € sis. alv.

Kokouskämppä + Koskikipparin sauna
alk. 600 € sis. alv.

Ruokatarjoilut tarjouksen mukaan.

Varaukset:
info@goarctic.fi, 08 415 277 70
Tutustu ihanaan Koskikipparin kokouspakettiimme täällä.

 


Kokousvarustelut

Videotykki, valkokangas, fläppitaulu sekä wlan-yhteys.
Tarjoilut toiveidesi mukaan; kahvittelut, lounaat, illalliset sekä aktiviteetit esiintyjiä unohtamatta!
Tilaan voi tuoda juomat oman mieltymyksen mukaisesti.


Kota

Halutessasi saatte kokouspäivälle käyttöön myös ulkokotamme – tulilla nautittu lounas tai iltapäiväkahvi saattaa olla juuri se, joka saa ajatukset rullaamaan hieman uudella tavalla ja antaa virtaa päivän tehtäviin.


Koskikipparin sauna

Samassa pihapiirissä Koskikipparin kokouskämpän kanssa sijaitsee ihana saunamme. Hirsisaunan makoisat löylyt on saaneet paljon kiitosta ja suosittelemmekin kokouspäivän päätteeksi rentouttavia löylyjä ja hyvää illallista.

Lisätietoja ja ohjelmavaraukset tästä!


Ohjelma- ja kokouspalvelut 

Tilaisuuden lomaan Go Arctic Events järjestää aktiviteetteja koskiuinneista lumikenkäilyyn ja tiimipoluista melontaretkiin. Anna me järjestämme vähän ikimuistoisemman kokouksen tai tyhy-päivän juuri Teille!

Näet ulko-ohjelmavaihtoehtoja täältä.